De canyoningexpeditie van 2010 naar Kaapverdië was een groot succes. We hebben bijzondere en mooie canyons ontdekt. Onder andere een canyon met een instapabseil van 430m! Nadat we deze wand hadden geopend, bleek er een natte canyon achter te zitten, met vele abseils, sprongen en glijbanen. Doordat we ruim 8 uur bezig waren met het openen van de wand, moesten we overnachten in de canyon. Midden in de nacht werden we opgeschrikt door steenlawines die vanaf de hoge wanden kletterde. Canyoning op Santo Antao is dan ook extra spannend, omdat het vulkanische gesteente makkelijk uitbreekt.

Na Brazilie, Kaapverdie is het nu tijd voor La Réunion!

Locatie en info over La Reunion

La Réunion is een vulkanisch eiland in de Indische oceaan, ten oosten van Madagaskar en volgens sommige de geboorteplaats van de huidige canyoningsport. La Réunion wordt gekenmerkt door Creoolse, Europeese, Indische en Chineese invloeden en we zullen er ongerepte natuur, grote bergketens en honderden spectaculaire watervallen vinden. La Réunion een bestemming waar elke canyoneer een keer geweest moet zijn.

Deelnemen aan canyoningexpeditie 2011

Heb je naar aanleiding van de expeditie van 2010 zin om mee te gaan op expeditie, ondanks dat je niet weet waar je terecht gaat komen? Ben je avontuurlijk, heb je een goede conditie en heb je canyoningervaring of ben je bereid deze het komende jaar op te doen? Schrijf je dan een canyoningexpeditie-sollicitatie naar info@escalade.nl. Voor ons is vooral belangrijk je motivatie, je “sportieve”CV en natuurlijk je gegevens, zodat we je terug kunnen mailen.

Teamleden 2011

De teamleden van 2011 zijn nog niet bekend, dus wil je mee? Geef je dan snel op!