8-daagse Canyoningtour Madeira (18-45 jr.)

Dit jaar heeft Escalade een nieuwe canyoningtour reisbestemming, namelijk Madeira. Madeira is een vulkanisch eiland in de Atlantische oceaan. Basaltrotsen die vanuit het niets duizend meter boven de zeespiegel uitrijzen, spectaculaire watervallen en de vele wilde exotische bloemen die Madeira telt maken deze bestemming een uniek canyoningparadijs. Reden genoeg dus om via deze avontuurlijke rondtour verschillende canyons - en daarmee unieke stukjes natuur - te ontdekken!

We hebben een mooi programma samengesteld in de week van 2 tot 9 april 2011. Veel verschillende korte en lange canyons zullen we gaan ontdekken.

Onder andere de canyon Ribeira das Cales. Een canyon die zich in het ecologische park van Funchal bevindt. Afklimmertjes, stukken zwemmen, hier en daar een sprong en verschillende abseils varierend tot 15 meter zullen we in deze canyon gaan bedwingen. Na de canyon zullen we terugkeren naar Arco de San Jorge, waar we de hele week verblijven. Een uniek dorpje aan zee, omgeven door bergen en wijngaarden. Hier slapen we in een complex dat bestaat uit verschillende kleine bungelowhuisjes, elk met een eigen woon – en badkamer. En met uitzicht op zee! Bovendien kun je, als je nog niet genoeg water gezien hebt in de canyon, bij terugkomst nog een duik nemen in het zwembad. Tussendoor zal er ook nog tijd zijn om een dag een bezoek te brengen aan Funchal, de hoofdstad van Madeira of om bijvoorbeeld de natuurlijke zwembaden bij Porto Moniz te bezoeken.

Kosten

CT020411 02 t/m 09 april 2011 € 675,-

Inbegrepen

•7 overnachtingen in vakantiehuisje op basis van twee persoons kamers

• Vervoer in minibus ter plaatsen

•Activiteiten volgens programma, met bijbehoren de materialen

•Begeleiding door Nederlandstalige instructeurs

voor meer info zie : http://www.escalade.nl/escalade_nieuw/content/view/148/78/