Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Meer informatie op canyoning.startpagina.nl

Canyoningexpeditie 2010

  • Han Keuning

    Canyoningexpeditie 2010

    De eerste canyoningexpeditie is weer voorbij. Het was een geweldige beleving en we hebben bijzondere en mooie canyons ondekt in de regenwoud van Mata Atlantico in Brazilie.

    Natuurlijk laten we het hier niet bij. In het najaar van 2010 gaan we weer op pad. Waarheen blijft nog even geheim. Zodra we defintief toestemming krijgen voor de door ons gewenste locatie, dan laten we het iedereen weten!

    Locatie en info over ?

    Blijft nog even geheim.

    Deelnemen aan canyoningexpeditie 2010

    Heb je naar aanleiding van de expeditie van 2009 zin om mee te gaan op expeditie, ondanks dat je niet weet waar je terecht gaat komen? Ben je avontuurlijk, heb je een goede conditie en heb je canyoningervaring of ben je bereid deze het komende jaar op te doen? Schrijf je dan een canyoningexpeditie-sollicitatie naar info@escalade.nl. Voor ons is vooral belangrijk je motivatie, je “sportieve”CV en natuurlijk je gegevens, zodat we je terug kunnen mailen.

    Trainings/ voorbereidingsweekenden

    Om optimaal voorbereid te zijn organiseren we enkele trainings- en voorbereidingsweekenden en weken. Tijdens deze weekenden kunnen vragen worden beantwoord over cultuur, klimaat, omgeving e.d. Daarnaast wordt er veel tijd besteeds aan training van canyoningtechnieken.

    Deelnemen aan canyoningexpeditie 2010

    Deelnemerseisen

    Voor deze expeditie zijn enkele deelnemerseisen om zo het plezier en de veiligheid van alle teamleden van de expeditie te garanderen.

    De ideale (toekomstig) expeditielid voldoet aan:

    - Een goede lichamelijke conditie

    - Ervaring in canyoning

    - Teamgeest hebben een flexibele instelling

    - Bereid om extra te trainen en alle bijeenkomsten bij te wonen.

    Denk jij dat je een ideale deelnemer bent, maar mis je één van de bovenstaande eisen? Schroom dan niet om je aan te melden. Als blijkt dat je op alle andere vlakken goed scoort en snel bijleerd, dan maak je nog steeds grote kans om expeditielid te worden.

    Mail Ons!

  • han keuning

    De aanmeldingen5 voor het selectieweekend van canyoningexpeditie 2010 stromen binnen. Wil jij kans maken op een plekje in de expeditie? Meld je dan nu aan! Stuur je motivatie, waarom wij jou mee moeten nemen en je sportieve CV naar ons op en wij nodigen je dan uit voor het selectieweekend van 5 t/m 7 maart in België.

  • Han

    Wij gaan weer op expeditie! Dit keer naar het mooie eiland Santo Antão. Via hyves kan je ons volgen tijdens de voorbereidingen en natuurlijk tijdens onze expeditie. Hoewel er weinig internet mogelijkheden zijn op dit eiland, gaan we toch een poging wagen jullie op de hoogte te houden!

    zie dan ook!!

    http://canyoning-expeditie.hyves.nl/

  • han

    Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen over de expedtie zie:http://canyoning-expeditie.hyves.nl/